Verzendinformatie

  • Verzendkosten boven de €75,00 zijn gratis.
  • Onder de €50,00 zijn de verzendkosten voor pakketpost €6,05.
  • Voor brievenbuspost bedragen de verzendkosten €4,00.

Wanneer uw bestelling ontvangen is, wordt de bestelling door mij in orde gemaakt. Voor persoonlijke producten stuur ik via de mail een voorbeeld op zodat u het kunt goedkeuren. Zodra ik uw goedkeuring heb gehad, wordt de bestelling in orde gemaakt.

Het zijn handgemaakte producten, hierdoor is het verstandig om tijdig te bestellen. De levertijd bedraagt ongeveer 1,5 week (exclusief de bezorgtijd). Natuurlijk proberen wij het eerder te verzenden en vaak is dat mogelijk.
Het kan voorkomen dat u op het laatste moment nog een cadeautje o.i.d. nodig heeft, geef dit dan aan bij uw bestelling, dan kunnen wij even kijken wat de mogelijkheden zijn. Het beste is om even van tevoren telefonisch te overleggen naar de mogelijkheden.

Zodra uw bestelling klaar is, wordt het product goed verpakt en verzonden via PostNL.
​Er is ook een mogelijkheid om uw product op te halen, dan komen de verzendkosten te vervallen. Via de mail maken wij hiervoor een afspraak.

Heeft u nog vragen over uw bestelling, doe dit dan per e-mail, ik reageer dan zo spoedig mogelijk. Op die manier weet u zeker dat ik uw bestelgegevens erbij kan pakken.

​Natuurlijk kan het voorkomen dat een artikel na ontvangst toch niet naar wens is of beschadigd. Neem dan z.s.m. contact met mij op via de e-mail. Samen gaan we dan kijken naar een passende oplossing.

Het kan voorkomen dat een artikel niet op voorraad is en ik het ook niet snel bij de leverancier bestelbaar is. In dat geval neem ik direct contact met u op via de e-mail. Wij gaan dan kijken naar de mogelijkheden.

© 2017 - 2021 Fiederan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel